• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Annus eitas kohtus maa-ameti eksjuhi soodsat korteriostu

  Merko Ehituse suuromaniku Toomas Annuse sõnul ei saanud maa-ameti eksjuht Kalev Kangur korterit soodsamatel tingimustel nagu kohtumaterjalides väidetakse, vaid tegelikult ostis Kangur korteri isegi kallimalt kui oleks võinud.

  "Sellest, et Kangur seal elab saime teada umbes aasta hiljem, kui seal elas meie kolleeg Aivar Kempi, kes ühel päeval töökaaslastele teatas, et kas te teate, kes seal nüüd elab. Et temal on selline tuntud majanaaber nüüd,“ kirjeldas Annus kohtus juhtunut.
  Annus rääkis Kanguri ostetud korteri ruutmeetrihinnast järgmist: „Kanguri korter, mille ta Hansa Liisingult ostis või kuidas iganes ta selle omandas, oli ruutmeetrihinnalt üks kõige kallima hinnaga müüdud korter.“ Annus lisas, et kõige odavam korter müüdi seal umbes poole odavama ruutmeetrihinnaga.
  Annus kinnitas, et Kanguri pööningkorruse korteris olid laed 30-40 cm madalamad kui teistel korteritel ja ta oli müüdud korteritest kallima viie seas. „Rääkida mingist soodustusest pole mingit alust,“ nentis Annus oma kaitsja küsimusele vastates ja lisas, et see on pööningukorter, isegi mitte päris korter.
  Samuti väitis Annus, et tema arvates ei teinud Kangur just kõige paremat tehingut seda korterit ostes. „Minu meelest ei olnud see mõistlik otsus tal sinna elama minna.“ Annus tunnistas ka, et tavaliselt on katusekorterid tunduvalt odavamad kui tavalised korterid.
  Varem tahtis Toomas Annus soetada seda sama, hiljem Kanguri omaks saanud korterit oma emale. Kuna Annus sai emale teise elukoha, sellest korterist loobuti. Annus oli enne korterist loobumist tellinud sellele sisekujunduse oma tuttavalt Kaire Kempilt, kellelt nende pere tihti sisekujunduse teenust tellis. 
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Donald Trumpi meediafirma läheb kaasama 1 miljardit dollarit
Ameerika Ühendriikide endise presidendi Donald Trumpi uus meediaettevõte teatas, et jõudis kokkulepeteni kaasata investoritelt ligikaudu 1 miljard dollarit, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide endise presidendi Donald Trumpi uus meediaettevõte teatas, et jõudis kokkulepeteni kaasata investoritelt ligikaudu 1 miljard dollarit, vahendab Reuters.
Omikron jõudis Lätti
Omikroni nimega uus koroonatüvi tuvastati pühapäeval Lätis, vahendab Läti ringhääling LSM.
Omikroni nimega uus koroonatüvi tuvastati pühapäeval Lätis, vahendab Läti ringhääling LSM.
Põllumeeste sissetulekust viiendik tuli toetustest
Eelmisel aastal olid põllumajandustootjate sissetulekud keskmiselt 142 174 eurot ettevõtte kohta, toetusi (v.a investeeringutoetused) saadi samas keskmiselt 30 281 eurot ettevõtte kohta ehk 21% kogu sissetulekust, teeb maablogi kokkuvõtteid põllumajandusliku raamatupidamise andmebaasi andmetest.
Eelmisel aastal olid põllumajandustootjate sissetulekud keskmiselt 142 174 eurot ettevõtte kohta, toetusi (v.a investeeringutoetused) saadi samas keskmiselt 30 281 eurot ettevõtte kohta ehk 21% kogu sissetulekust, teeb maablogi kokkuvõtteid põllumajandusliku raamatupidamise andmebaasi andmetest.