• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kuidas Annus ja prokuratuur sõnale „idioot“ reageerisid?

  Äripäeva toimetusega võtsid täna õhtul ühendust nii Toomas Annus kui riigiprokuratuur, kellest esimene esitas oma põhjenduse täna veebis poleemikat tekitanud sõna „idioot“ kasutamisele ja teine nimetas Annuse sõnu vahendavat artiklit prokuratuuri solvavaks.

  „Minu sõna „idioodid“ ei olnud sihitud ei prokuröri ega ajakirjanduse vastu, vaid tuli lausest, kus ma vestluses Villu Reiljaniga meenutasin kunagist Andres Kahari artiklit „Ärgem olgem kasulikud idioodid,“ lausus Annus telefonikõnes Äripäeva peatoimetajale. „Ja seda kontekstis, kus mingi väljaanne oli hommikul kirjutanud, et kohtus hakkab tunnistusi andma mitte Villu Reiljan, vaid Villu Kangur.“
  Riigiprokuratuuri avalike suhete osakonna juhataja Kadri Tammai sõnul on Äripäeva uudis prokuröri solvav ning, et prokuratuuri arvates puudub selles uudisväärtus. Tammai lisas, et Äripäevas ei uudis enam üleval olema, kui Toomas Annus on ise öelnud, et tema pole prokuröri idioodiks nimetanud.
  Täna lõunal kirjutas aripaev.ee, et maadevahetuse kohtuasjas tunnistusi andnud ehitusetevõtja Toomas Annus oli istungi vaheajaks sedavõrd tõre, et nimetas prokuröri idioodiks.
  Äripäev jääb oma artiklis esitatud info juurde ning kinnitab, et ei lehel ega ajakirjanikul ei olnud soovi riigiprokuratuuri ega prokuröri sellega solvata.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Ettevaatust keskmise palgaga, see on fatamorgaana
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Uus Saksa valgusfoori võimuliit rajatakse vastuolulistele plaanidele
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.