Maisa: kapitali puudus takistab

Alyona Stadnik 03. oktoober 2011, 14:27

Ettevõtja ja Viljandi Centrum juhatuse liikme Tiit Maisa sõnul on selleks, et ettevõtteid tekiks rohkem, vaja luua vastav keskkond ja julgustada tegelema ettevõtlusega.

 „Eeltöö, et inimesed oleksid piisavalt teadlikud, mis moodi protsess käib. Samuti oluline on ka toetusmehhanismid,“ rääkis Maisa. Ta lisas, et ettevõtluse puhul on oluline finantspool ja teised asjad tulevad alustava ettevõtte tegemisel järgi.

Rääkides kitsaskohtadest, mis praegu ettevõtlusega tegelemist takistavad, ütles Maisa, et tegelikult on kõik lihtne. „Mõne minutiga saab firma luua, kõik muu on bürokraatia on kiiresti lahendatav. Pigem on probleem just see, et mis tingimustel ja kust leida algkapitali,“ lausus Maisa.

Täna algas ettevõtlusenädal ja selle raames küsib Äripäev, mida peaks tegema, et ettevõtteid tekiks rohkem.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. October 2011, 14:50
Otsi:

Ava täpsem otsing