• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Teine tulemine

  K-Grupi ja Pristise ühendamisel tekkinud Eesti suuruselt teise turvafirma USS Security Eesti ASi nõukogu esimees Urmas Sõõrumaa ütles, et tegemist on tema teise tulemisega turvaturule.

  Tehingu väärtus on 10 miljonit eurot. Pristis AS jätkab oma kaubamärgi all tegutsemist nõrkvoolu lahenduste pakkumise ja tehnosüsteemide hooldamisega, selgus ettevõtte pressiteatest.  
  “Uue kaubamärgi USS Security Eesti sünd on minu teine tulemine turvaturule,” märkis Urmas Sõõrumaa. “Ühendettevõttel on võimas stardipositsioon, millega suudame lähiaastatel saavutada väga palju. Näljastel on lihtsam kasvada – ma ei välistaks, et suudame pikas perspektiivis saada turuliidriks – meie kogemus näitab, et see on võimalik."
  „Meil on nüüdsest valveteenuse vallas turvaturul selge teine positsioon,” lausus Pristis ASi nõukogu esimees Indrek Sepp. “Meil mõlemal Urmasega on 20-aastane turvaturul tegutsemise kogemus. Eesti omanike pühendumus tagab personaalse teenuse, kuna ettevõtet juhime täielikult Eestist.”
  Senise K Grupp Turvateenused ASi aktsiakapitali laienemise kaudu loodi uue ärinimega ühendettevõte USS Security Eesti AS, mille 40%lise osalusega aktsionäriks on Pristis AS. Ettevõtte 2012. aasta käibeprognoos on 12 miljonit eurot ning eeldatav turuosa järgmise aasta lõpuks 25%.
  K Grupp on Eesti ettevõte, mis pakub turvalahendusi alates 1999. aastast. Ettevõtte põhiteenused on mehitatud ja tehniline valve ning valvesüsteemide projekteerimine, paigaldus ja hooldus. 2009. aastal lisandus K Grupi omanikeringi Urmas Sõõrumaa. K Grupi käive oli mullu 55,5 miljonit krooni ning turuosa valveteenuste turul 5,7%. Ettevõttes on 500 töötajat.
  Pristis on 1993. aastal loodud ettevõte, mis pakub üle Eesti valveteenust, turva- ja nõrkvoolusüsteemide projekteerimist, paigaldust ja üürimist ning turva- ja tehnosüsteemide hooldust. Pristis tegutseb Eestis, Lätis ja Leedus, ettevõttel on enam kui 10 000 klienti. Pristise konsolideeritud käive oli mullu üle 200 miljoni krooni ning valveteenuste turuosa 9,1%. Ettevõttes on 530 töötajat.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
USA aktsia futuurid ennustavad tõusu jätkumist
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.