• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  TOPi võitja: Tiksoja Puidugrupp toodab

  "Kogu meie toodang läheb ekspordiks. Peamised sihtturud on Prantsusmaa, Saksamaa ning Inglismaa. Need turud on väga konkrentsitihedad. Meiega konkureerivates maades on tööjõukulud väiksemad kui meil, korvame selle vahe tootearendus- ja tootmisprotsesside efektiivsuse ning oma usaldusväärsusega," sõnab ettevõtte tegevjuht ning enamusosanik Hanno Murrand.
  Murrandi sõnul on firma suur pluss, see, et on suudetud neljateist tegevusaasta jooksul hoida suurte kogemustega, pikaajalise staažiga, töökat ning kompetentset kollektiivi - ettevõtte saavutatud tulemused on töötajate tõhusa töö vili.
  "Lisaks inimfaktorile mängivad efektiivsuse tagamisel olulist rolli meil kasutatavad moodsad ning tõhusad tootmisliinid. Praegu oleme paigaldamas uut täisautomaatset viimistlusliini. Kuna tulevik on suhteliselt ettearvamatu, lähtume edasistes investeerimisplaanides maailmamajanduses toimuvast. Elukondliku mööbli turg on väga muutlik. Püüame olla maksimaalselt paindlikud, et reageerida võimalikult kiiresti turu arengule ning maailmamajanduses toimuvatele edasistele arengutele. Meie kliendid on edasise turu arengu suhtes küll veidi ärevad, kuid üldiselt siiski optimistlikud," kommenteerib Murrand.
  Tiksoja Puidugrupis töötab praegu kokku 80 inimest. Peale tootearenduse ning tootmise on oluline osa ka toote disainil. Firma tootmismaht on ligi 100 000 voodit aastas. Tiksoja Puidugrupp tegutseb 1997. aastast Tartumaal Tähtvere vallas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Bigbanki varade maht ületas esmakordselt miljardi piiri
Bigbanki varade maht kasvas 1,019 miljardi euroni, ületades esimest korda miljardi euro piiri.
Bigbanki varade maht kasvas 1,019 miljardi euroni, ületades esimest korda miljardi euro piiri.