"Kubits peaks klientidelt küsima, kas nad on sulid"

Anne Oja 18. november 2011, 08:46

Suhtekorraldushai Meelis Kubits peaks eelkõige oma kliendibaasi üle vaatama, kommenteeris suhtekorraldaja Ivo Rull konkurendi väidet, et sulid on äris tagasi.

Oma arvamust selgitab suhtekorraldaja Ivo Rull.

Kui seda ütles Kubits, peaks ta kriitiliselt üle vaatama oma kliendibaasi. Seal on Oliver Kruuda, Marcel Vichmann ja oli ka Ain Hanschmidt, kui ta Ühispangast lahkudes ootamatult rikastus. Ta peaks Oliverilt, Marcelilt ja Ainilt küsima, kas nad on sulid või ausad äimehed. Nii et see küsimus on rohkem Kubitsale endale.
No ma ei tea, kas sotsiaalse mälu pikkust saab Eesti inimestele ette heita. Minu kogemus ütleb, et sotsiaalse mälu pikkus on Eestis umbes pool aastat, aga Venemaal on ütlus, et see kustub igal õhtul koos teleri väljalülitamisega. Nii et on ka selliseid maid, kus mälu on oluliselt lühem. Eesti ajakirjandus teeb samas toimunu meenutamisega tubli tööd ja meil on olemas ka selline seltsimees nagu Nikolai Vassiljevitš Google, kust saab näiteks järgi vaadata, millised seosed olid kunagi Kubitsal majandusminister Meelis Atoneni ja Saaremaa Laevakompaniiga…

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. November 2011, 09:44
Otsi:

Ava täpsem otsing