Silvia Kruusmaa • 4. juuli 2012 • 1 min
Jaga lugu:

Riigikogus võib euroteemadel toimuda suvel mitu erakorralist istungit

Üha rohkem Euroopa Liidu riike soovib finantsabi, üha enam kõlavad valitsusringkondades hääled, et otsused peaksid rohkem koonduma Brüsselisse. Riigikogu fraktsioonide esindajad kinnitavad, et riigikogus võib suvel toimuda nendel teemadel mitu erakorralust istungit.

Kõigi nelja parlamendierakonna esindajad ütlevad nagu ühest suust, et arutelu parlamendis neil teemadel on vajalik. Eri seisukohal ollakse vast selles, kui aktiivselt seda hetkel tehakse, vahendavad ERR-i raadiouudised.

Euroopa Liidu asjade komisjoni esimees Taavi Rõivas ütles, et komisjon, kuhu kuulub viiendik riigikogu liikmetest, töötab suvi läbi ning lisas, et erakorraline istungjärk kindlasti tuleb.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt