Ave Lepik • 7. detsember 2012 kell 9:57

Uued kandidaadid ministrikohale on Rõivas ja Pevkur

Reformierakonna juhatus nimetas sotsiaalministri kandidaadiks Taavi Rõivase ja justiitsministri kandidaadiks Hanno Pevkuri.

„Taavi on olnud rahvastikuministri büroo juht, kui tehti vanemahüvitise seadust. Peaministri nõunikuna oli tema vastutada samuti sotsiaalvaldkond. Ka riigikogu liikmena on ta olnud sotsiaalkomisjoni liige. Arusaamine sotsiaalsüsteemi toimimisest on Taavil väga hea, lisaks on tal ka erasektori kogemus. Leian, et Taavi Rõivas on väga hea sotsiaalministri kandidaat,“ ütles Ansip.

„Hannol on pikaajaline valitsuses töötamise kogemus, ta tunneb valitsuse toimimist läbi ja lõhki. Olen veendunud, et Reformierakonnas ei ole sobivamat inimest justiitsministri kohale kui Hanno Pevkur,“ lausus Ansip.

Reformierakonna esimees, peaminister Andrus Ansip läheb ettepanekuga nimetada uued ministrid ametisse Vabariigi Presidendi juurde tuleval esmaspäeval.

Hetkel kuum