Laura Mallene • 13. detsember 2012 kell 13:12

Aljas: raha on vaja, et kokku hoida

Estonian Airi endise presidendi Andrus Aljase sõnul võib lennufirmal laenuraha selleks vaja minna, et hakata kokku hoidma.

„Selle laenu eest saab edasi lennata. Ma arvan, et see läheb eelkõige jooksvatesse vahenditesse. Seda enam, et investeerimisvajadust Estonian Airil ei ole – pigem on vaja restruktureerida ja see maksab raha,“ sõnas Aljas. Ehk siis: vaja on katta kulud, et hiljem hakata kokku hoidma.

„Küsimus on selles, et protsess on käimas, et küsida Euroopa komisjonilt luba rahasüstiks. Suure tõenäosusega on see pikk protsess, mis võtab aega. Estonian Airi rahaseis –niipalju kui bilansist lugeda saab- ei ole nii hea, et seal saaks rahasüstita hakkama saada. See katab seda võimalikku auku, kuni otsus tuleb,“ sõnas Aljas.

Hetkel kuum