• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Debenhams väljavaate osas ettevaatlik

  Briti suuruselt teine kaubamaja Debenhams vastas 2,7protsendilise majandusaasta kasumi langusega analüütikute ootustele, kuid hoiatas, et on tarbijakulutuste osas ettevaatlik.

  Kuigi Briti tarbijakindlus on paranenud, on jaemüügiketid jätkuvalt ettevaatlikud, kuna inflatsiooni kasv ületab palgakasvu. Samas usub jaemüügi spetsialist Verdict, et Briti jaemüüjad saavad jõulude ajal nautida suurimat müügikasvu pärast finantskriisi.
  Debenhamsi juht Michael Sharp ütles, et jäävad tarbijakindluse taastumise osas ettevaatlikuks. „Jääme ettevaatlikuks tarbijakindluse taastumise osas 2014. aastal ning ootame, et turul saab jätkuvalt olema väga suur konkurents,“ ütles ta.
  200aastase grupi majandusaasta maksueelne kasum oli 154 miljonit naela, mis vastas analüütikute ootustele. Võrreldes 2011-12 majandusaastaga oli kasum 4,3 miljonit naela väiksem. Käive kasvas 2,5 protsenti 2,78 miljardi naelani.
  Viimase kuue kuuga on Debenhamsi aktsia tõusnud 29 protsenti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.