Tavid tegi kõigi aegade rekordi

20. jaanuar 2014, 09:55

Tavid/Tavex kontsern müüs eelmisel aastal 3,15 tonni kulda, mis on ettevõtte kõigi aegade parim müügitulemus.

Ettevõtte teatel oli seni edukaim kullamüügiaasta 2011,  mil kontserni peale kokku müüdi 2,8 tonni kulda. 2012. aastal küündis kulla müük 2,3 tonnini. 

„Kuna kulla hind on rekordtasemega võrreldes viimasel ajal odavnenud, aga samas ei ole majanduse üldised probleemid Euroopas ega maailmas laiemalt kuhugi kadunud, siis säilib kulla positsioon turvasadamana ning investorid kasutavad seda ära,“ kommenteeris kontserni kullasuuna juht Meelis Atonen.

Tavid AS on 1991. aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev valuutavahetus- ja investeerimiskulda müüv ettevõte. Lisaks Eestile on ettevõttel esindused veel Rootsis, Soomes, Lätis, Taanis, Norras ja Bulgaarias, kus tegutsetakse nime all Tavex. Kontsern pakub tööd 181 inimesele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. January 2014, 08:58

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing