Tänasest saab Elioni uut nutiTV-d vana vastu vahetada

07. veebruar 2014, 11:45

Alates tänasest saavad Elioni kliendid, kes on läinud vanalt nutiTVlt üle uuele, soovi korral vana nutiTV juurde tagasi pöörduda. Seni on Elionile oma soovi võimalust kasutada avaldanud 1,5% uue nutiTV klientidest.

Juba alates 23. jaanuarist saavad vana nutiTV kasutajad taas teleriekraanilt lisateenuseid juurde tellida, et enda jaoks sobilik ja meelepärane televisiooniteenus kokku panna. Kliendid, kes on läinud vanalt nutiTVlt üle uuele, kuid tunnevad, et pole sellega siiski ära harjunud või see ei vasta täna ootustele, saavad alates tänasest vana nutiTV juurde tagasi pöörduda.

“Kaks nädalat tagasi andsime oma klientidele teada võimalusest uue nutiTV pealt vana peale tagasi minna. Tegime seda soovist olla paindlikud ja tulla vastu neile, kelle jaoks uuendused liiga järsud olid. Viimaste nädalate jooksul oleme saanud 340 avaldust klientidelt, kes uue nutiTV pealt vanale tagasi pöörduda soovivad – see on 1,5% kõigist uue nutiTV klientidest. Mul on hea meel, et suurem osa uue nutiTV kliente siiski teenust kasutama jääda on otsustanud, ja ma usun, et ka hetkel vana nutiTV peale tagasi pöörduvatel klientidel on peatselt taas põhjust uut nutiTVd proovida,” kommenteeris Elioni eraklientide üksuse juht Silver Soomre.

Loe pikemalt Äripäeva IKT sektori teemaveebist ITuudised.ee

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. February 2014, 11:45

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing