Raasiku rongiõnnetuse kahju tasub ERGO

Indrek Kald 17. aprill 2014, 16:30

Eile pärastlõunal Raasiku ülesõidul toimunud raske rongiõnnetuse kahjud hüvitab õnnetuse põhjustaja veoki kindlustusandja.

"Elron palub reisijail, kes viibisid 16. aprillil Raasikul liiklusõnnetusse sattunud Tallinn-Tartu rongis 290 ja soovivad esitada kahju hüvitamise nõuet, pöörduda nõudega ERGO kindlustusseltsi poole," ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Norbert Kaareste.

"Avasime spetsiaalse kodulehe, kus on välja toodud selgitused, millise info millisel kujul ja kellele täpselt peaks Raasiku õnnetuses osalenud reisijad esitama, et kindlustusandjad saaks tekkinud kahju hüvitama asuda," lisas ta pressiteates.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    31. July 2014, 11:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing