Kasela: meediaturul ootab põnev aeg

Juhan Lang 29. mai 2014, 13:24

Ekspress Grupi teatel tahetakse juunis nõukogust tagasi kutsuda Ville Jehe ja Aavo Kokk ning valida nõukogu uueks liikmeks ärimees ja fondijuht Indrek Kasela.

"Arvestades viimasel ajal toimunud omanike muutusi, on see sektori mõistes hästi põnev valdkond," rääkis Kasela, kelle hinnangul on meediaturu olukord Eestis hea. "Ei usu, et siin midagi nii radikaalselt muutma peaks, sest nii print- kui digitaalmeedia on päris heal tasemel ja seda ma ka kindlasti ei näe, et pabermeedia sureks."

Initsiatiiv nõukokku minekuks tuli Kasela kinnitusel aktsionäridelt ning pärast liikmeks saamist tal enda sõnul suuri muudatusi kavas pole. "Siiamaani olen olnud aktiivne tarbija," selgitas ta. "Huviga ootan, et saaks seda valdkonda rohkem seestpoolt tundma õppida."

Kasela kinnitusel talle ei otse ega kaudselt ühtegi Ekspress Grupi aktsiat ei kuulu. "Mina olen täiesti sõltumatu ega esinda ühtegi aktsionäri," märkis ta.

Lisaks Kasela nõukokku kinnitamisele soovitakse 20. juunil aktsionäride koosolekul pikendada nõukogu liikmete Kari Sakari Saloneni, Harri Helmer Rochieri, Viktor Mahhovi ja Hans Luige volitusi nõukogu liikmena kuni 2019. aasta 20. maini.

Samuti on kavas suurendada eelmise aasta 1,081 miljoni euro suurusest puhaskasumist kohustuslikku reservkapitali 54 000 euro võrra, üks eurosent aktsia kohta makstakse aktsionäridele dividendi ning ülejääv 729 000 eurot kantakse eelmiste perioodide jaotamata kasumisse.

Ettevõtte aktsia on Tallinna börsil tänavu kukkunud pea 8,8%. Aastaga on langus olnud 5,45%.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. June 2014, 08:13

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing