USA suurim telekom sai 1,4 miljonit uut klienti

Mait Kraun 11. juuli 2014, 11:48

 USA suurima telekommunikatsioonifirma Verizoniga liitus teises kvartalis 1,4 miljonit uut klienti, teatas ettevõtte tegevjuht neljapäeval. See on suur tõus võrreldes esimese kvartaliga, mil liitunud klientide arv oli alla ootuste.

See on suur tõus võrreldes esimese kvartaliga, mil liitunud klientide arv oli alla ootuste.

Ettevõtte teatas kasvust ka tahvelarvutitele ja nutitelefonidele mõeldud teenuste müügis. „Teine kvartal on meie jaoks väga edukas, mis tähendab, et terve sektor on väga tugev,“ ütles tegevjuht Lowell McAdam.

Verizon teatab oma teise kvartali tulemused 22. juulil. Eelmisel kvartalil langes liituvate klientide arv 20 protsenti, sest Verizon pole pakkunud agressiivseid allahindlusi. USAs olevate konkurentide allahindlused olid esimeses kvartalis populaarsemad.

Verizoni aktsia oli eile hilisõhtuks tõusnud 1,3 protsenti ning oli sellega edukaim firma Dow Jones indeksis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. July 2014, 08:33
Otsi:

Ava täpsem otsing