Äripäev • 12 mai 2015

Indrek Teder hakkab mentoriks

Endine õiguskantsler Indrek Teder  Foto: Meeli Küttim, Äripäev

Endine Õigusakantsler Indrek Teder taastab oma liikmelisuse Eesti Advokatuuris ja hakkab mentoriks.

Ühtlasi taasliitub Teder advokaadibüroo Glikman Alvin & Partneritega. Büroo juhtivpartneri Mariana Hagströmi sõnul saab Indrek Tederist büroo mentor. "Indrek Teder on Eesti üks suurema kogemusepagasiga juriste, kelle panus meie riigi õigusmaastiku kujunemisel on märkimisväärne. Indrek Teder liitub bürooga strateegilise nõustaja ja mentori rollis," selgitas Hagström.

Indrek Teder on Eesti Advokatuuri liige alates 1983. aastast. Aastatel 2008-2015 (kuni 9. märtsini) oli Teder Eesti Vabariigi Õiguskantsler. Enne Õiguskantsleriks saamist oli Teder Advokaadibüroo Teder Glikman & Partnerid partner.

Hetkel kuum