Äripäev • 3. november 2015 kell 6:09

Pärnits: poed tuleks õhtul varem kinni panna

Ülemiste Center OÜ juhatuse esimees Guido Pärnits.  Foto: Raul Mee

Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits leiab, et Eestis on kaupluste lahtiolekuajad ebainimlikud, kuid konkurentsi tõttu ei julge keegi esimesena hakata neid aegu ka lühendama, kirjutas täna Eesti Päevaleht.

Pärnits rääkis intervjuus Eesti Päevalehele, et paraku ei ole Eestis nii, et kaupmehed istuvad maha ja teevad näiteks otsuse, et „oleme konkurendid edasi, aga paneme kell 18 poed kinni“.

„Siin Ülemiste keskuses käib pühapäeva õhtul pärast kella kuut või kaheksat ainult üksikuid inimesi. Müüjad istuvad. Aga neid ei motiveeri istumine. Tekib stress. Minu arvates ei ole see Eesti inimestele hea, et neid asju niimoodi tehakse,“ kritiseeris Pärnits ja lisas: „Oleks meil hästi tegev kaupmeeste liit, suudaks see võib-olla kuidagi olukorda kontrolli all hoida.“

Loe intervjuud Guido Pärnitsaga edasi tänasest Eesti Päevalehest.

Hetkel kuum