Eliisa Matsalu • 25. jaanuar 2016 kell 11:45

Raasuke: pole midagi rääkida

LHV Groupi juhatuse liige Erkki Raasuke.  Foto: Andres Haabu

LHV teatas, et nad pole Danske Capitali ostuks lepinguid sõlminud. "Isegi kui on läbirääkimised või plaanid, siis neid ette me ei kommenteeri," ütles LHV Groupi juhatuse liige Erkki Raasuke.

Postimees kirjutas täna, et LHV Group kavatseb osta Danske tütarettevõtte Danske Capitali, mis haldab peamiselt pensionifonde. Kuigi LHV teatas, et nad pole ühegi fondijuhiga lepinguid sõlminud, ei lükanud nad väite tõesust ümber.

LHV Groupi juhatuse liige Erkki Raasuke ütles, et LHV Group ei saa kommenteerida rohkemat, kui vaid seda, et ei LHV Group ega ka nende tütarettevõtted ei ole sõlminud ühtegi lepingut ühegi fondivalitseja ostuks.

"Täpselt nii vähe saamegi praegu öelda. Muud praktikat ei saa kunagi kuidagi tulla. Isegi kui on läbirääkimised või plaanid, siis neid ette me ei kommenteeri," ütles ta. Raasuke lisas, et kommenteerida saab siiski vaid fakte. "Faktid tekivad siis, kui on midagi kokku lepitud ja nii kaua, kuni seda tehtud pole, pole midagi rääkida," märkis ta.

Hetkel kuum