Äripäev • 27. jaanuar 2016
Jaga lugu:

Ronaldo rajab hotelliäri

Cristiano Ronaldo rajab oma brändi hotelliketti CR7.  Foto: epa

Madridi Reali ründaja ja Portugali koondislane Cristiano Ronaldo ostis läinud nädalal Monte Carlos hotelli, kirjutab Hispaania meedia.

Ronaldo maksis Briti firmale The Proto Group kuulunud Monaco kinnisvara eest 140 miljonit eurot. Ronaldo ja Proto grupi omanik, itaalia ärimees Alessandro Proto tegid diili ka läinud aasta augustis, kui jalgpallur ostis itaallaselt New Yorgis Trump Toweris 16 miljoni euro eest katusekorteri.

Detsembris kirjutas Hispaania meedia, et Ronaldo rajab oma brändinime CR7 all hotelliketi, mille hotellid asuvad lisaks Monacole veel Portugalis Madeiral, Hispaanias Madridis ja USAs New Yorgis. Projekti on ta juba investeerinud 37 miljonit eurot ning koguinvesteeringuks plaanib 70 miljonit.

Ronaldo on hetkel maailma enim teenivam jalgpallur, tema aastasissetulek koos Reali palga, reklaami- ja sponsorlepingutega on 73 miljonit eurot.

Jaga lugu:
Hetkel kuum