Äripäev • 20. aprill 2016
Jaga lugu:

Savisaar: debatt Siim Kallasega on hea idee

Edgar Savisaar leiab, et presidendivalimiste eelne tema ja Siim Kallase debatt on hea idee.  Foto: Andras Kralla

"Aktuaalne kaamera" küsis täna Tallinna linnavalitsuse pressikonverentsil viibinud Edgar Savisaarelt, kas Keskerakonna esimees plaanib kandideerida presidendiks.

"Te ütlesite, et teil on palju aega, kas olete mõelnud selle aja jooksul ka presidendiks kandideerimise peale?" vahendas ERRi uudisteportaal "Aktuaalse kaamera" toimetaja Marju Kaasiku küsimust Savisaarele."Te andiste mulle hea mõtte,“ vastas Savisaar. "Üldiselt on Keskerakonna volikogu juunikuus ja küllap me jõuame siis oma presidendikandidaadiga välja tulla," jätkas ta.

Savisaar nentis, et kuigi tema ja Siim Kallase vaheline debatt on hea idee, pole Eesti presidendivalimiste puhul mõtet teha pikka kampaaniat, mistõttu koguneb Keskerakonna volikogu võimaliku kandidaadi küsimust arutama alles juunikuus.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum