Äripäev • 14. mai 2016 kell 7:58

Keskerakonna siseinfo: Savisaar plaanib abilinnapead ametist kõrvaldada

Edgar Savisaar teel kaposse ülekuulamisele.  Foto: Andres Haabu

Edgar Savisaar kavandab tema vastu pöördunud Tallinna abilinnapeade tagandamise aktsiooni, kirjutas Eesti Päevaleht.

Lehele kinnitas mitu keskerakondlast, et on märke sellest, et veel enne suurt suve võib Savisaar midagi ette võtta. Abilinnapead Taavi Aas, Eha Võrk, Merike Martinson, Mihhail Kõlvart, Arvo Sarapuu ja Kalle Klandorf käisid 20. märtsil Hundisilmal, kus tegid Savisaarele ettepaneku linnapea kohast loobuda ja volikokku tulla, sest muidu variseb kõik kokku.

Päevalehe teada küsib Savisaar nüüd juriidilist nõu, kuidas abilinnapeadest vabaneda, ent enda koht säilitada.Kuna enne volikogu suvepuhkusele minekut on jäänud veel ainult kaks korralist istungit, võib abilinnapeade umbusaldamine käiku minna ühel neist, kirjutas Eesti Päevaleht.

Hetkel kuum