Äripäev • 5. september 2016 kell 12:49

Palts: jõuluks võiks olla Jõks president ja Simson peaminister

Tõnis Palts  Foto: Veiko Tõkman

Ettevõtja ja IRLi poliitik Tõnis Palts soovitab oma erakonnal koos sotside ja Keskerakonnaga uue valitsusliidu moodustada.

Palts kirjutas Facebookis, et Eesti kiire areng on Margus Tsahkna ja Jevgeni Ossinovski kätes. „Pole mõtet viivitada, jõuluks võiks olla Allar Jõks president ja Kadri Simson peaminister. Olgugi, et mulle meeldiks Kallas rohkem presidendina, aga kohe päris kindlasti kogu pilt jääks kahjuks samaks, kui Kallas oleks president ja Rõivas peaminister. Pole mõtet selle Savisaare tondiga enam jaurata. Kesk viskab ta ise üle parda,“ kirjutab Palts ja jätkab: „Koalitsioonilepingus tuleb vaid eelnevalt mõned asjad kokku leppida, et sinna ei satuks liialt sotside ja keski marksismi ja nõuda Tallinnas varastamise lõpetamist. Küll aga saaks anda Eesti arengule hoo näiteks intensiivsete investeeringutega infrastruktuuri. Poisid, lööge punn eest ära!“

Hetkel kuum