Äripäev • 12. oktoober 2016 kell 12:10

President Kaljulaid kuulutab homme välja aasta ettevõtte

Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaid kuulutab välja aasta ettevõtte.  Foto: Andres Haabu

Juba homme kuulutab president Kersti Kaljulaid Kultuurikatlas välja Eesti parima ettevõtte ja ettevõtjad.

Sel aastal püüavad aasta ettevõtte tiitlit Eastman Specialties OÜ, Hekotek AS, Proekspert AS, Estonian Cell AS, SPS Grupp OÜ, Adcash OÜ, Tallink Grupp AS ja Kohila Vineer OÜ.

Žüriis on ettevõtlusminister Liisa Oviir, majandus- ja taristuminister Kristen Michal, mulluse aasta ettevõtte Kodumaja Grupi juhatuse esimees Lembit Lump, Eesti Panga president Ardo Hansson, Tallinna Tehnikaülikooli rektor Jaak Aaviksoo, ettevõtja Oliver Väärtnõu (Cybernetica AS juhatuse esimees) ja ettevõtja Ruth Oltjer (Chemi-Pharm AS juhataja, aasta ettevõtja 2012).

Hindamisel võeti arvesse majandusnäitajaid, hakkamasaamist keerulises majanduskeskkonnas, rolli töökohtade loomisel, panust töötajatesse, eksporditegevust, vastutustundlikkust ning panustamist ühiskonda. 

Kaubandus-tööstuskoda tunnustab konkurentsivõime edetabeli parimaid ettevõtteid, lisaks tunnustatakse tublimat ja tegusamat õpilasfirmat ning ettevõtluse edendajat.

Galal astub esimest korda ettevõtjate ette ka Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaid, kes kuulutab välja aasta ettevõtte 2016 ja kaubandus-tööstuskoja ja Swedbanki konkursi „Noor ettevõtja“ laureaadi.

Ürituse kannab üle ka ETV.

Hetkel kuum