• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Viimased insaidertehingud LHV aktsiaga

  Rain LõhmusFoto: Eiko Kink

  Viimase kuu aja jooksul on LHV insaiderid nii ostnud kui ka müünud aktsiaid ning liigutanud neid ühelt kontolt teisele.

  1. novembril müüs 5000 LHV Grupi aktsiat LHV Panga juhatuse liige Indrek Nuume hinnaga 8,15 eurot aktsia.
  LHV Grupi nõukogusse kuuluv Raivo Hein müüs 28. oktoobril enda osaühingu Kakssada Kakskümmend Volti kaudu 26 000 LHV aktsiat hinnaga 7,6 eurot aktsia. Samal päeval ja sama hinnaga ostis 26 000 LHV aktsiat Rain Lõhmusele kuuluv ettevõte OÜ Merona Systems.
  Hein müüs veel 13 500 aktsiat, mille ostis Andres Viisemannile kuuluv ettevõte Viisemann Investments AG.
  Samal päeval on ka registreeritud Rain Lõhmuse 120 000 aktsia müük hinnaga 7,6 eurot aktsia ning see, et sama hinnaga ostis talle kuuluv OÜ Merona Systems 120 000 aktsiat.
  Andres Viisemann müüs 31. oktoobril 1 638 844 aktsiat, hinnaga 8 eurot aktsia. Ostja oli Viisemann Investments AG.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.