Stalnuhhin lahkub poliitikast

06. detsember 2016, 15:51
Keskerakondlane Mihhail Stalnuhhin sai rahanduskomisjoni majandusministri kohale pakutud Kadri Simsoni asemel.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20161206/NEWS/161209832/AR/0/stalnuhhin.jpg

Riigikogu rahanduskomisjoni esimees, keskerakondlane Mihhail Stalnuhhin teatas täna Postimehe stuudios Päevaintervjuus, et kavatseb poliitikast lahkuda.

„Jah, ma olen rahanduskomisjoni esimees. Aga jumal ja minu fraktsiooni juhtkond teavad, et ma panin lõpuni sellele vastu, ma ei hoia sellest kohast kinni. See ei ole minu jaoks tähtis. Mul on teised huvid elus suuremad kui rahandus ja see on nende asi, miks nad minu juhiks panid.“

„Mul on kavatsus poliitiline tegevus lõpetada. Ma tulin teatud tingimustel 2011. aastal riigikogusse ja kahjuks ei jõudnud eesmärgini. Pigem ma lähen tagasi ja keskendun Narva linnale, nii et varsti on rahu majas.“ Järjekordne skandaal Stalnuhhiniga seoses puhkes, kui ta keeldus rahanduskomisjoni esimehena suhtlemast ERRiga. Loe lisa Postimehest. 

Narva linnavõim on olnud kaitsepolitseiameti huviorbiidis eriti teravalt ajal, kui Stalnuhhin lahkus 2011. aastalt Narvast riigikokku. Äripäev on kirjutanud varem Narva äri eripäradest, kus linna hangetel võidutsesid ühed ja samad firmad. Samuti sellest, et kaitsepolitsei korruptsioonivastase võitluse ühe tulemusena odavnesid märgatavalt Narva linna lihtmenetlusega ehitushanked.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2016, 15:59

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing