• Jaga lugu:

  Hiiglaste ühinemine toob USA õigusabi Eestile lähemale

  Advokaadibüroo Eversheds paneb leivad ühte kappi USA kiiresti kasvavates keskustes tegutseva Sutherlandiga.Foto: PantherMedia/Scanpix

  Maailma suurimate advokaadibüroo hulka kuuluv Eversheds ja USA kiiresti kasvavates keskustes tegutsev Sutherland teatasid ühinemisest, ettevõtte uueks ärinimeks saab Eversheds Sutherland.

  Eversheds Eesti juhtivpartneri Maivi Otsa sõnul ei ole kunagi varem olnud Eesti ettevõtetel nii mugavat ja kiiret ligipääsu õigusabile Ameerika Ühendriikides. „Usume, et õigusabi parem kättesaadavus lihtsustab ka kahe riigi vahelist äritegevust, positiivset mõju avaldab see kindlasti Eesti idufirmadele, kellest märkimisväärne osa on seni kosilase leidnud just USAst,“ lisas Ots.
  Ühinemine on plaanis lõpule viia paari kuu jooksul.
  Eversheds Sutherland loob mõlema ettevõtte klientidele tõeliselt globaalse platvormi, sealhulgas tugeva kohaloleku USAs. Eversheds Sutherlandis on tööl enam kui 4500 töötajat ning ettevõtte haare hõlmab üle 60 büroo kokku 29 riigis Euroopas, Lähis-Idas, Aasias ja Aafrikas. USAs on ettevõttel esindusi mitmes olulises ja kiiresti arenevas suurlinnas – Atlanta, Austin, Houston, New York, Sacramento, California ja Washington.
  Ühinemise tulemusel tõuseb Eversheds Sutherland Suurbritannia 10 suurima ning USA ja ülemaailmses nimekirjas 40 suurima advokaadibüroo sekka.
  Lisaks on ettevõttel koostööpartnerid ligi 200 jurisdiktsioonis. Eversheds Latin America Alliance ühendusse kuulub 19 advokaadibürood 13 riigis üle regiooni, Eversheds African Law Institute hõlmab 39 liikmesfirmat 37 riigis üle Aafrika.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.