Hiiglaste ühinemine toob USA õigusabi Eestile lähemale

19. detsember 2016, 14:10
Advokaadibüroo Eversheds paneb leivad ühte kappi USA kiiresti kasvavates keskustes tegutseva Sutherlandiga.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20161219/NEWS/161219721/AR/0/AR-161219721.jpg

Maailma suurimate advokaadibüroo hulka kuuluv Eversheds ja USA kiiresti kasvavates keskustes tegutsev Sutherland teatasid ühinemisest, ettevõtte uueks ärinimeks saab Eversheds Sutherland.

Eversheds Eesti juhtivpartneri Maivi Otsa sõnul ei ole kunagi varem olnud Eesti ettevõtetel nii mugavat ja kiiret ligipääsu õigusabile Ameerika Ühendriikides. „Usume, et õigusabi parem kättesaadavus lihtsustab ka kahe riigi vahelist äritegevust, positiivset mõju avaldab see kindlasti Eesti idufirmadele, kellest märkimisväärne osa on seni kosilase leidnud just USAst,“ lisas Ots.

Ühinemine on plaanis lõpule viia paari kuu jooksul.

Eversheds Sutherland loob mõlema ettevõtte klientidele tõeliselt globaalse platvormi, sealhulgas tugeva kohaloleku USAs. Eversheds Sutherlandis on tööl enam kui 4500 töötajat ning ettevõtte haare hõlmab üle 60 büroo kokku 29 riigis Euroopas, Lähis-Idas, Aasias ja Aafrikas. USAs on ettevõttel esindusi mitmes olulises ja kiiresti arenevas suurlinnas – Atlanta, Austin, Houston, New York, Sacramento, California ja Washington.

Ühinemise tulemusel tõuseb Eversheds Sutherland Suurbritannia 10 suurima ning USA ja ülemaailmses nimekirjas 40 suurima advokaadibüroo sekka.

Lisaks on ettevõttel koostööpartnerid ligi 200 jurisdiktsioonis. Eversheds Latin America Alliance ühendusse kuulub 19 advokaadibürood 13 riigis üle regiooni, Eversheds African Law Institute hõlmab 39 liikmesfirmat 37 riigis üle Aafrika.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. December 2016, 14:10

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing