Äripäev • 23. jaanuar 2017 kell 6:39

PERHis jätkab tööd kolm korruptsiooniga seostatud juhti

Põhja-Eesti Regionaalhaigla  Foto: Raul Mee

Viimase poole aastaga kahte korruptsiooniskandaali segatud Põhja-Eesti regionaalhaigla (PERH) jätkab töösuhet kolme haigla juhtivtöötajaga, keda prokuratuur seostab kriminaalkuritegudega, kirjutas Postimees.

Need siiani PERHi palgal ja haigla igapäevajuhtimisega seotud töötajad on IT-juht Marko Kilk, toitlustusjuht Anu Vähi ja tehnikadirektor Ivo Mill.

Eelmisel nädalal seoses üle 50 000 euro suuruse altkäemaksu võtmise kahtlusega vahistatud tehnikadirektori Ivo Milliga pole haigla juhatus töösuhte jätkamise asjaolusid arutada saanud, kuid regionaalhaigla juhatuse esimees Agris Peedu kinnitas Postimehele, et Milli volitused on peatatud.

Korruptsioonisüüdistusega kohtu alla antud IT-juht Kilk ja toitlustusjuht Vähi jätkavad, kuid haigla võttis neilt õiguse sõlmida rahaga seotud otsuseid ja nad ei osale hangetes. Haigla eksjuht, samas kriminaalasjas süüdistuse saanud Tõnis Allik lahkus ametist ise.

Loe pikemalt tänasest Postimehest.

Hetkel kuum