Investor Toomase fännid kogunesid

Investor Toomase fännid  Foto: Andres Haabu
Äripäev • 28 jaanuar 2017

Täna toimus esimene investor Toomase konverents "Kuidas investeerida 2017. aastal?", kuhu tuli kohale sadu investeerimishuvilisi. Vaata, kes kohal olid!

"Konverents on täies hoos ning mul on uskumatult palju fänne ehk 500 inimest külas!" rõõmustas investor Toomas täna keskpäeval oma Facebooki-lehel. 

Alljärgnevalt mõned Toomase kuuldud pärlid konverentsilt.

Investor ja ettevõtja Charlie Viikberg: "Mina ostaksin kriisi eel Tallinkit, sest kui asjad hapuks lähevad, võib kindel olla, et Soomes tööl käiakse ikka."Raivo Hein patuaktsiatest: "Ostaksin alkoholitootjate aktsiaid, sest osad inimesed otsivad sealt kriisi ajal ilusamat elu. Lisaks tekitab alkohol sotsiaalseid suhteid ja aitab kaasa laste saamisele."Mikk Talpsepp: "Ma arvan, et muusika on juba kaks tundi tagasi lõppenud, aga ülejoonud börsirahvas jätkab tantsimist."Marko Reikop: "Kas see päevakauplemine on jätnud teile endale ka mingi jälje?"Tõnis Irdoja: "Eks ikka, oled nagu haige jänes, kogu aeg vaatad telefoni."Meelis Atonen: "Kui keegi otsib seiklust, siis ei soovita kulda osta - siis soetage aktsiaid, millega saate kogu oma raha kaotada."Krista Teearu: "Enne ma arvasin, et iga eestlasel on ettevõte, nüüd ma arvan et iga eestlasel on 2 ettevõtet."

 

Investor Toomase konverents  Foto: Andres Haabu
Hetkel kuum