Vaata, mis toimus Gaselli kongressil

ABB Eesti juht Bo Henriksson.  Foto: Andres Haabu
Andres Haabu • 16. veebruar 2017 kell 15:30

Tänasel Gaselli kongressil kogusid inspiratsiooni Eesti kiiresti kasvavate firmade omanikud ja juhid.

Gaselli kongressile kogunes rohkem kui pooltuhat inimest. Äripäevalt said hea töö eest tunnustuse kõige suuremad käibekasvatajad, kelle kohta saab täpsemalt lugeda homsest Äripäevast. Oma inspireerivat ettevõtluslugu jagasid laval Jevgeni Kabanov, Helen Sildna, Priit Salumaa, Marko Reikop, Sergei Drõgin, Martin Henk ja Bo Henriksson. 

Pipedrive'i kaasasutaja Martin Henk rääkis, kui raske oli alguses kliente saada. „Meil oli kontoris mürakast, mis teatas, kui raha tuli. Aga see ei seganud mitte kedagi, sest raha tuli vähe," meenutas ta algusaega.

ZeroTurnaroundi asutaja Jevgeni Kabanov aga avaldas kolm õppetundi, mis on tema ettevõttele edu toonud.

Tallinn Music Weeki eestvedaja Helen Sildna rääkis, kuidas temast, kunagi väga tagasihoidlikust inimesest, sai eestvedaja. "Ma hammustasin läbi, et mina ei peagi ootama, kuni keegi minuga kontakti võtta soovib, vaid mina ise saan minna ja teha esimese sammu. See oli minu jaoks kõige suurem kergendus, et sa ei pea olema äraootav, vaid saad minna ja võtta initsiatiivi," rääkis Sildna.

Mobiiliarendaja Mooncascade’i kaasasutaja Priit Salumaa paljastas, kuidas pöördelised hetked elus on teda pannud suuri asju tegema. 2009. aasta majanduskriisi ajal Salumaa sai teada, et teda koondatakse. Ütles seda naisele – naine temale vastu: ma olen rase. Sellest hetkest saigi alguse Mooncascade.

Rohkem lugusid Gaselli kongressilt saab Äripäevast lugeda lähipäevil.

Jevgeni Kabanovi esimene õppetund: tee vahet turul, tootel ja äril. Ole enne toote tegemist kindel, et sellel on turg.  Foto: Andres Haabu
Hetkel kuum