Äripäev • 3. märts 2017
Jaga lugu:

Kanajev kaotas tippjuhi

Transiidikeskuse juhi kohalt lahkub Erik Laidvee  Foto: Veiko Tõkman

Eesti ühele esirikkale Anatoli Kanajevile kuuluva Transiidikeskuse ASi juht Erik Laidvee lahkub ametist.

Transiidikeskuse juhatuse esimees Erik Laidvee esitas 15. veebruaril ettevõtte nõukogu esimehele avalduse oma juhatuse esimehe lepingu lõpetamiseks. Nõukogu otsustas avalduse rahuldada ning vabastada Erik Laidvee juhatuse esimehe ametist hiljemalt 10 märtsil. Nõukogu koguneb lähiajal, et nimetada ametisse uus juhatuse esimees.

„Mul on heameel tõdeda, et Transiidikeskuse AS on suurepärane, jätkusuutlik, arenev ja professionaalse meeskonnaga äriorganisatsioon, mis suudab ka tulevikus püsida konkurentsis ning pakkuda oma rahvusvahelisele kliendibaasile Läänemere regioonis absoluutsel tipptasemel stividoriteenuseid,“ sõnas 21 aastat Transiidikeskuses töötanud Laidvee.

Transiidikeskuse AS on Eesti spetsialiseeritud konteineri- ja üldkaubaterminalide operaator Muuga sadamas.

Transiidikeskusel on olnud probleeme endise töötaja vallandamise tõttu. Sellest, kuidas Sergei Mastepan, kes oli ka töötajate esindaja, Kanajevit kohtus võitis, saab lugeda siit.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum