• Jaga lugu:

  Metallifirma loodab märkimisväärset kasvu

  Metallitööd.Foto: Andras Kralla

  Metallifirma Vesboard suurendas nii käivet kui ka kasumit. Ettevõte usub, et kasv peaks jätkuma ka sellel aastal.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et metallkonstruktsioonide ja nende osade tootmisega tegeleva Vesboard OÜ müügitulu kasvas 2016. aastal 10 protsenti, 2,18 miljoni euroni (võrreldes eelneva aastaga). Ärikasum suurenes 139 658 euro võrra, 152 887 euroni (+1056 protsenti).
  Ettevõttes töötas eelmisel aastal keskmiselt 48 inimest, võrreldes 2015. aastaga vähenes töötajate arv 2 võrra. Käive töötaja kohta suurenes 14 protsenti, 45 391 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 2 protsenti, 946 euroni kuus.

  Vaata Infopangast:

  Vesboard OÜ

  Vesboardi käibest moodustas 88 protsenti müük Soome, 11 protsenti Rootsi ja 1 protsent Eestisse. „2016 aasta majandustegevusele mõjusid sellised faktorid nagu tooraine ostuhinnad, seadusandlus, kohaliku turu areng,“ kirjutas ettevõte oma tegevusaruandes. „Ootuste kohaselt suurendatakse 2017. aastal müüki. OÜ Vesboardi põhieesmärgiks 2017.aastal on valmistatavate toodete kvaliteedi tõstmine.“
  Ettevõtte omanikud on Vladimir Potapov (60,13 protsenti) ja Andres Sibul (39,87 protsenti). Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.