• Jaga lugu:

  Parme Transi kasum muutus kahjumiks

  Jüri Šehovtsov (paremal) koos oma äripartneri, Parme Transi väikeomaniku Juri Šiškiniga 2007. aastal.Foto: Andres Haabu

  Transpordifirma Parme Transi käive jäi 2016. aastal sisuliselt samaks, aga ettevõte sattus kahjumisse.

  Unknown body type: x-im/content-part infopank

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et kaubaveoga tegeleva Parme Trans OÜ müügitulu langes 2016. aastal 1protsendi, 9,42 miljoni euroni (võrreldes eelneva aastaga). Ettevõte teenis aga 186 886 eurot kahjumit, veel 2015. aastal oldi 265 859 euroga kasumis.
  Ettevõttes töötas mullu 150 inimest, võrreldes 2015. aastaga see näitaja ei muutunud. Käive töötaja kohta langes 1protsendi, 62 820 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 1protsendi, 581 euroni kuus.
   
   
  „2017. aastal plaanib ettevõtte välja vahetada kuni 22 veokit, mille tagajärjel väheneb kütusekulu. Samuti jätkatakse tööd olemasolevate ning potentsiaalsete klientidega, eesmärgiga suurendada ettevõtte käivet ja kasumit,“ kirjutas firma oma tegevusaruandes. „2017 aasta eesmärgiks on suurendada müügitulu uute klientide leidmise kaudu.“
  Ettevõtte omanikud on Jüri Šehovtsov (45 protsenti), Vitali Šehovtsov (45 protsenti) ja Juri Šiškin (10 protsenti). Eelmisel ja üle-eelmisel aastal omanikud firmast dividende ei võtnud.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.