• Jaga lugu:

  Kofkini hotellifirma teenis kopsaka kasumi

  Alexander Kofkin.

  Alexander Kofkinile kuuluv Meriton Hotels teenis mullu üle 1,2 miljoni euro kasumit. Ühtlasi teatas ettevõte, et tegevuskeskkond on paranemas.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et hotellindusega tegeleva Meriton Hotels ASi müügitulu kasvas mullu 12 protsenti, 11,95 miljoni euroni. Ärikasum tõusis 15 protsenti, 1,25 miljoni euroni (võrreldes eelneva aastaga).
  Mullu töötas firmas keskmiselt 219 inimest, mida on aasta varasemast 8 võrra rohkem. Käive töötaja kohta kasvas 8 protsenti, 54 575 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 8 protsenti, 1000 euroni kuus.
  „Tegevuskeskkond on taastumas ja paranemas, mis soodustab müügitulemuste tõusu ja majandustulemuste üldist paranemist,“ kirjutas ettevõte. „Äriühingu eesmärk on säilitada  turupositsioon olemasolevatel turgudel ja töötada selles suunas, et ettevõte lõpetaks ka järgmisel majandusaastal tulemuslikult.“
  Ettevõtte ainuomanik on Alexander Kofkin. Eelmisel aastal firmast dividende ei võetud. 2015. aastal maksis omanik omale 500 000 eurot dividende.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Nädala raadiohitid: edukate naiste õppetunnid ja muudatused ühisrahastuses
Eestis paljude investorite seas menukad ühisrahastusportaalid peavad selle aasta novembriks oma tegevust põhjalikult muutma. Äripäeva raadio selle nädala ühest kõige kuulatumast saatest saab teada, mis muutusi ühisrahastusportaale ees ootab ja kuidas need muudatused turgu mõjutavad.
Eestis paljude investorite seas menukad ühisrahastusportaalid peavad selle aasta novembriks oma tegevust põhjalikult muutma. Äripäeva raadio selle nädala ühest kõige kuulatumast saatest saab teada, mis muutusi ühisrahastusportaale ees ootab ja kuidas need muudatused turgu mõjutavad.