Maarit Eerme • 15. september 2017 kell 12:07

Suitsupply omanik: Eestis on täiesti arvestatav ostjaskond

Suitsupply asutaja ja tegevjuht Fokke de Jong  Foto: Andras Kralla

Oleme kindlad, et suudame alates avamisest tegutseda kasumlikult, sest Eestis on täiesti arvestatav ostjaskond, kes on valmis meie tooteid tarbima, rääkis Suitsupply asutaja ja tegevjuht Fokke de Jong.

Ülemaailmse levikuga kvaliteetsete meeste ülikondade bränd Suitsupply avas oma esimese kaupluse Tallinnas Rotermann Citys. Ettevõtte asutaja ja tegevjuht Fokke de Jong rääkis Äripäeva teemaveebile kaubandus.ee, et nad otsustasid avada kaupluse Eestis just seetõttu, et neil on siin juba arvestatav kliendibaas. “Eesti ei ole nii väike. Meie andmetel on siin täitsa arvestav ostjaskond, kes on valmis raha kulutama,” ütles ta. Lähiriikidest leiab Suitsupply kauplused ka Riiast, Vilniusest ning peagi ka Helsingist.

Ettevõtte juhi sõnul Eestis rohkem kauplusi ei avata, sest tema hinnangul mahub Eesti turule vaid üks korraliku käibega kauplus. “Oleme kindlad, et suudame alates avamisest tegutseda kasumlikult.”

Tallinna kauplusesse investeeriti natuke üle miljoni euro ning see peaks ära tasuma 18–22 kuuga. “Meie jaoks ei ole probleem, kui see peaks natuke kauem aega võtma. Tähtis on pigem stabiilne kasv,” selgitas de Jong. Teiste Suitsupply Baltikumi kaupluste käive on de Jongi sõnul kasvanud igal aastal 10-15 protsenti ja seega on ettevõttel Eestis alustamise suhtes hea tunne. 

Loe Äripäeva teemaveebist kaubandus.ee pikemalt, miks nad otsustasid kaupluse avada just Rotermann Citys, kui edukas on nende e-pood ja kui suurt rõhku panevad nad enda teenindajate koolitamisele. 

Hetkel kuum