Ain Aaviksoo lahkub kantsleriametist

17. jaanuar 2018, 09:41
Ain Aaviksoo lahkub sotsiaalministeeriumi IT-asekantsleri kohalt.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180117/NEWS/180119735/AR/0/ain-aaviksoo.jpg

2015. aastal suurte plaanidega sotsiaalministeeriumi IT-asekantsleriks hakanud Ain Aaviksoo lahkub ametist, kirjutas Postimees.

"Infoks suurele ringile ka: alates 1. aprillist olen vaba mees ja otsin tegevust. Tööd ei pelga. Mõni mõte on omal ka. Aga ikka olen avatud kõigile innustavatele ettepanekutele. Kui juba võimalus valida, siis teeks seda kaalutletult..." kirjutas Aaviksoo oma Facebooki seinal.

Teiste suurprojektide hulgas oli Aaviksoo juhtida sotsiaalkindlustuse infosüsteemi SKAIS uue versiooni loomine. See projekt ebaõnnestus paraku kapitaalselt ning hetkel käb hange uute arendajate leidmiseks, nentis Postimees.

Aaviksoo oli kapo uurimise all seoses võimaliku ametiseisundi kuritarvitamisega sotsiaalministeeriumi rahvatervise osakonna juhataja kohusetäitjana 2002. aastal, meenutas Postimees. Kahtluse kohaselt tellis ta trükitöid firmalt, mis 50 protsendi ulatuses kuulus äriühingule, milles ta ka ise osales. Tehingute maht, mille seaduslikkust selles kriminaalasjas kontrolliti, oli ligi 200 000 krooni.

Loe lähemalt Postimehest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. January 2018, 09:45

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing