Äripäev • 23. aprill 2018 kell 14:30

Hommikuprogrammis: kuidas börsidel edu saavutada?

Märten Kress  Foto: Raul Mee

Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis on kohal tõeline investeerimisspetsialistide raudvara, kes vastavad muu hulgas küsimustele, kuidas säästa pankade teenustasudelt, millises majandustsükli faasis me praegu oleme, kas on aeg valmistuda krahhiks ja millised ajatud põhimõtted aitavad börsidel edu saavutada.

Neil teemadel arutlevad blogi dividendinvestor.ee eestvedaja ja Danske pensionifondide fondijuht aastatel 2006-2016 Märten Kress, investor ja Tallinna Tehnikaülikooli panganduse ja rahanduse õppetooli lektor Kristjan Liivamägi ning investor ja investeerimisteemaliste raamatute autor Jaak Roosaare. Kell 7 algavat hommikuprogrammi veavad Juhan Lang ja Indrek Mäe.

Päev jätkub kolme saatega.

11.00-12.00 "Investor Toomase tunnis" võetakse luubi alla äsja avapaugu saanud tulemuste hooaeg. Prognooside järgi tuleb see ettevõtetel vaat et kogu teadaoleva ajaloo kõige võimsam kvartal, kuid teisalt räägitakse majanduskasvu aeglustumisest, kaubandussõjast ja paljust muust, mis võivad aktsiapeo ära rikkuda. Saates võetakse luubi alla erinevad sektorid. Teemat kommenteerib LHVst Erko Rebane. Saadet juhivad Indrek Mäe ja Liina Laks Äripäeva börsitoimetusest.

13.00-14.00 "Luubi all" on korruptsioon Tallinna Linnatranspordis, keskkriminaalpolitsei juhi avameelne intervjuu, küberkuriteod ja raha tuulde loopimine. Möödunud kuu olulisematele uurivatele lugudele vaatavad tagasi Äripäeva uuriva toimetuse ajakirjanikud Koit Brinkmann, Eliisa Matsalu ja Marge Väikenurm. 

15.00-16.00 "Eramaja ehitus". Uus saatesari jagab soovitusi ja infot eramaja tellijale. Kuidas tagada, et valmiv maja vastaks soovidele ning oleks võimalikult kõrge kvaliteediga? Esimeses saates jagab soovitusi puitmajade tootmise ja projekteerimisega tegeleva Natural House OÜ juhatuse liige Heiki Jürissaar. Juttu tuleb esimestest sammudest maja planeerimisel - kuidas valida krunti, mida pidada silmas projekti koostamisel ning millist majatüüpi üldse valida. Saadet juhib Lauri Leet.

Hetkel kuum