Äripäev • 23. september 2018 kell 13:00

Raadiohommikus: kas Danske skandaal varjutab Eesti idude edulugu?

Kristjan Kalda  Foto: EstVCA

Sel aastal on Eesti idufirmad kaasanud välisinvestoritelt rekordiliselt raha ning tehinguturg olnud samuti üliaktiivne.

Kas Danske skandaal võib Eesti edulugusid varjutada? Sellele küsimusele vastavad esmaspäeval Äripäeva raadio hommikuprogrammis advokaadibüroo Ellex Raidla partner ja tehingute tiimi juht Sven Papp ning BaltCapi partner Kristjan Kalda.

Digitaalehituse klastri juhatuse liige Merylin Rüütli räägib aga sellest, miks liitus klaster rahvusvahelise ehitusrevolutsiooniga buildingSMART ja millised võimalused avanevad nüüd kohalikel ehitus- ja IT-firmadel.

Saadet veavad Aivar Hundimägi ja Liis Amor.

Päev jätkub kolme saatega.

11.00–12.00 „Äripäev eetris“. Tänases saates võtame kokku eelmise nädala kuumimad teemad, milleks olid Danske panga rahapesuraport ning valitsuses arutlusel olnud järgmise aasta riigieelarve. Arutleme ka transpordisektori tuleviku üle kütuseaktsiiside langetamata jätmise taustal ning võtame luubi alla Praxise idee tasuta ravikindlustusest, riigi soovi hakata hüvitama maapiirkondades palkasid ning nädala lõpus avalikustatud erakondade reitingud. Stuudios on Indrek Mäe ja Pille Ivask.

13.00–14.00 „Tööstusuudised eetris“. Saate fookuses on müük ja eksport ning seeläbi tulenev kasv. Küsime, kuidas võtta uuest väliskliendist maksimum ning kuidas Eesti saaks silma paista tööstusriigina. Saates on külas kasvustrateegia coach Indrek Saul. Saadet juhib Harro Puusild.

15.00–16.00 „Lavajutud“. Majanduskonverents „Äriplaan“ saab 20aastaseks. Selle aja jooksul on konverentsil osalenud tuhandeid Eesti juhte, kes on käinud hankimas enda ettevõtmiste jaoks eluliselt vajalikku infot ning uudistanud, kuidas läheb erinevatel sektoritel. Täna toome teieni neli mõtet konverentsilt „Äriplaan 2018“, sõna saavad Rain Lõhmus, Antti Moppel, Ardo Hansson ja Ahti Heinla.

Hetkel kuum