Puusaag: OÜtamine võib olla ka väga positiivne

Krimelte nõukogu esimees Jaan Puusaag  Foto: Andras Kralla
Eliisa Matsalu • 2 oktoober 2018

Ehituskeemia tootja Krimelte nõukogu esimees Jaan Puusaag ütles, et vaidleks OÜtamise ehk ühemehefirmalt juhiteenuse ostmise taunimisele vastu. „Kuid kui maksuamet on sedasi rohkem rahul, siis las ta olla,“ sõnas ta.

Puusaag rääkis täna Äripäeva hommikuprogrammis interim-juhi teenusest – see on olukord, kui ettevõte palkab näiteks suuremate ümberkorralduste ajaks täiesti võõra sobivate oskustega juhi majast väljast.

Sellised juhid tegutsevad segeli nn ühemehefirmadena. Puusaag märkis, et nn OÜtamises võib olla ka palju posiitivset. Tema meelest liigub majandus tulevikus üha rohkem jagamismajanduse poole, mis tähendab, et OÜtamise taunimine oleks igandisse kinni jäämine. „Järjest rohkem on inimesed valmis pakkuma oma erialaseid teadmisi mitmetele ettevõtetele ja selleks polegi rohkem vaja kui ühte OÜd,“ rääkis ta.

Kuula Puusaagi arvamust juhiteenuse sisseostmisest, interim-juhtidest ehk mobiilsest juhtimisteenusest ja OÜtamisest tänasest hommikuprogrammist alates 30:38.

Hetkel kuum