• Jaga lugu:

  Puusaag: OÜtamine võib olla ka väga positiivne

  Ehituskeemia tootja Krimelte nõukogu esimees Jaan Puusaag ütles, et vaidleks OÜtamise ehk ühemehefirmalt juhiteenuse ostmise taunimisele vastu. „Kuid kui maksuamet on sedasi rohkem rahul, siis las ta olla,“ sõnas ta.

  Puusaag rääkis täna Äripäeva hommikuprogrammis interim-juhi teenusest – see on olukord, kui ettevõte palkab näiteks suuremate ümberkorralduste ajaks täiesti võõra sobivate oskustega juhi majast väljast.
  Sellised juhid tegutsevad segeli nn ühemehefirmadena. Puusaag märkis, et nn OÜtamises võib olla ka palju posiitivset. Tema meelest liigub majandus tulevikus üha rohkem jagamismajanduse poole, mis tähendab, et OÜtamise taunimine oleks igandisse kinni jäämine. „Järjest rohkem on inimesed valmis pakkuma oma erialaseid teadmisi mitmetele ettevõtetele ja selleks polegi rohkem vaja kui ühte OÜd,“ rääkis ta.
  Kuula Puusaagi arvamust juhiteenuse sisseostmisest, interim-juhtidest ehk mobiilsest juhtimisteenusest ja OÜtamisest tänasest hommikuprogrammist alates 30:38.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: Tartu Kivisild ei ole muumia
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Keskpanga kohtumine pani turud langema
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Jaan Kalmus: 35 aastat kroonikuna kaamera taga
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Juubel: 80aastased Eesti ettevõtjad, kes on jätkuvalt sadulas
Ettevõtlikud ja ärivaistuga inimesed löövad läbi alati. Et aga karmis ärimaailmas enam kui 30 aastat firmat edukalt majandada, peab jätkuma visadust ja muidugi peab tegevus olema meelepärane, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Ettevõtlikud ja ärivaistuga inimesed löövad läbi alati. Et aga karmis ärimaailmas enam kui 30 aastat firmat edukalt majandada, peab jätkuma visadust ja muidugi peab tegevus olema meelepärane, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.