Indrek Mäe • 27. november 2018
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Alternatiiv sotsiaalmaksu laele

Vabaerakonna esimees Kaul Nurm pakkus Äripäeva raadio hommikuprogrammis välja sama kuluka, kuid tema hinnangul ühiskonnale tulusama alternatiivi sotsiaalmaksu lae kehtestamisele. Katteallikana näeb ta ettevõtte tulumaksu sisseseadmist.

Foto: Andras Kralla

"Ma ei leia, et see on kõige parem idee," kommenteeris Nurm suuremate erakondade seas liikuvaid mõttevahetusi sotsiaalmaksu lae kehtestamisest. "Kui sotsiaalmaksu tulusid vähendada 2 protsenti, on see 300 miljonit eurot," rääkis ta.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum