Indrek Mäe • 27. november 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Alternatiiv sotsiaalmaksu laele

Vabaerakonna esimees Kaul Nurm pakkus Äripäeva raadio hommikuprogrammis välja sama kuluka, kuid tema hinnangul ühiskonnale tulusama alternatiivi sotsiaalmaksu lae kehtestamisele. Katteallikana näeb ta ettevõtte tulumaksu sisseseadmist.

Foto: Andras Kralla

"Ma ei leia, et see on kõige parem idee," kommenteeris Nurm suuremate erakondade seas liikuvaid mõttevahetusi sotsiaalmaksu lae kehtestamisest. "Kui sotsiaalmaksu tulusid vähendada 2 protsenti, on see 300 miljonit eurot," rääkis ta.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt