Äripäev • 14 veebruar 2019

Raadiohommikus: kirves, mis ähvardab maksumaksjat

Kuvatõmmis maksuameti kodulehest.  Foto: Äripäev

Hommikuprogrammis keskendume öösel alanud tulude deklareerimisele. Räägime Cobalti maksuadvokaadi Egon Taluriga tüüpvigadest, mis võivad deklareerijale maksuarve tuua, ning anname nõu, kuidas probleemsetes situatsioonides maksuametiga suhelda.

Külas on ka Pärnu finantskonverentsil esinev riigikantselei strateegiadirektor Henry Kattago, kellega markeerime ära võimalused, mida pakub meie ettevõtjale Eesti riigi arengukava.

Saadet juhivad Indrek Mäe ja Eliisa Matsalu.

11.00–12.00 "Äripäev eetris". Räägime kinnisvaraturust ja ühest rahas suplevast ehitusfirmast, kõneleme riigifirmade börsile toomisest ja sellest, mida arvata eraettevõtjate kriitikast, et riik eelistab hangetel oma firmasid. Võtame kokku lõppeva nädala kuumad teemad nii Äripäeva veergudel kui ka mujal. Saates arutlevad uuriva toimetuse ajakirjanik Eliisa Matsalu, uudistetoimetuse ajakirjanik Pille Ivask ja uudistetoimetuse juht Viivika Rõuk.

13.00–14.00 "Fookuses on kindlustus". Kohustuslikust kogumiskindlustusest loobumine on vale. Pigem tuleks otsida täiendavaid võimalusi, kuidas motiveerida inimesi säästma, rääkisid kindlustusseltside liidu juhatuse liige Andres Piirsalu ja IIZI Grupi juhatuse liige ning Tallinna Tehnikaülikooli majandusanalüüsi ja rahanduse instituudi lektor Kaido Kepp saates. Nende hinnangul võiks praeguses pensionisüsteemis olla inimestel rohkem valikuvõimalusi. Saadet juhib Aivar Hundimägi.

15.00–16.00 "Ettevõtlusraadio". Seekordses Investoriteliidu saates tuleb juttu sponsorlusest. Kes sellest kasu saab ja miks ettevõtjad seda teevad, räägib meile ASi Medical Pharmacy Group müügi- ja turundusdirktor Erik Rüütel. Saatejuhid on Swen Uusjärv ja Mart Opmann.

Kuula raadiot otse SIIT.

Hetkel kuum