Artikkel

  Raadiohommikus: paljulubavad investeerimisideed meilt ja mujalt

  Neljapäevases hommikuprogrammis räägime Nortali suuromaniku Priit Alamäega ettevõtte äsjase 50miljonilise võlakirjaemissiooni köögipoolest ning Eesti riigi suurimast väljakutsest.

  Hommikuprogrammis paljastab Nortali suuromanik Priit Alamäe võlakirjaemissiooni köögipoole.Foto: Liis Treimann
  Balti börsifirmade tulemuste hooaega ning põnevamaid avaldusi Tallinna börsil noteeritud ettevõtete aktsionäride koosolekutelt kommenteerib investor Ivar Mägi.
  Viimastest arengutest ühisrahastusmaailmas ning valdkonna panusest meie majandusse räägime kinnisvaraideede rahastamisele keskendunud ühisinvesteerimise keskkonna Crowdestate'i tegevjuhi ja asutaja Loit Linnupõlluga.
  Lisaks annab tehnilise analüüsi ekspert Vaido Veek ülevaate hetke kõige põnevamatest investeerimis- ja kauplemisideedest nii Baltikumis kui ka mujal maailmas.
  Hommikuprogrammi veavad Juhan Lang ja Rivo Sarapik.
  Päev jätkub nelja saatega.
  11.00–12.00 "Poliitikute töölaud". Saates on vastamisi riigikogu Keskerakonna fraktsiooni juht Kadri Simson ja opositsioonis istuva Reformierakonna esimees Kaja Kallas, kes vaidlevad valitsuse seniste otsuste ja enne valimisi jagatud lubadustest taganemise üle.
  Saatejuht on Eliisa Matsalu.
  12.00–13.00 "Eetris on arvamusfestival". Kaks ja pool kuud on jäänud seitsmenda Arvamusfestivalini ning nii nagu ka eelmisel aastal kajastab Äripäeva raadio festivali etteulatuvalt igal neljapäeval kuni augustini välja.
  Avasaates kõneleme koos festivali eestvedaja Maiu Lauringu ja kuraatorite tiimijuhi Raimo Matverega sellest, mis sel aastal ees ootab, mis teemad on päevakajalised, kuidas debattides värskust hoida, kuidas arutelusid käima tõmmata ning mida on võita festivalile tulekust.
  Saadet juhib Priit Pokk.
  13.00–14.00 "Eetris on ehitusuudised". Muinsuskaitseameti peadirektor Siim Raie ja ameti ehituspärandi valdkonna juht Anni Martin tutvustavad saates, milliseid muutusi tõi 1. mail jõustunud uus muinsuskaitseseadus. Räägime, kuidas uus seadus reguleerib riigi ja kultuurimälestise omaniku õigusi ja kohustusi ning mida tähendab ehitismälestiste omanikele esimest korda loodud kompensatsioonisüsteem.
  Saatejuht on Lauri Leet.
  15.00–16.00 "Innovatsiooniminutid". Kuidas Eestis biometaani toodetakse? Millistes valdkondades biometaani kasutada saab? Kui laialdaselt kasutatakse biometaani kümne aasta pärast Eestis ja mujal maailmas? Sellele kõigele annavad vastuseid ICP Solutionsi esindaja Siim Tenno ja Baltic Biogasi juhatuse liige Henry Uljas.
  Saatejuht on Jana Vainola.
  Kuula raadiot otse SIIT.
 • Hetkel kuum
Enn Listra: vanasse jõkke astuda ei saa. Ega tohi
Oleme jõudnud hetke, kus kunagine häda ja viletsus on meelest läinud ning näeme üha enam kiusatust sekkuda vabasse avatud turgu, kirjutab TalTechi majandusteaduskonna dekaan Enn Listra Äripäeva essees.
Oleme jõudnud hetke, kus kunagine häda ja viletsus on meelest läinud ning näeme üha enam kiusatust sekkuda vabasse avatud turgu, kirjutab TalTechi majandusteaduskonna dekaan Enn Listra Äripäeva essees.
Hotellid: turistid tulevad vaikselt tagasi, aga piisavalt palju raha ei saa neilt veel küsida
Turistid tulevad vaikselt Eestisse tagasi ja hotellide käive on taastunud kriisieelsele tasemele, kuid hotellide juhid tõdevad, et nad pole saanud hindu tõsta piisavalt, et see kataks aina suurenevaid kulusid. Tulevast suvest sõltub palju, sest rahapuhvrid on hotellidel koroonakriisis kokku kuivanud.
Turistid tulevad vaikselt Eestisse tagasi ja hotellide käive on taastunud kriisieelsele tasemele, kuid hotellide juhid tõdevad, et nad pole saanud hindu tõsta piisavalt, et see kataks aina suurenevaid kulusid. Tulevast suvest sõltub palju, sest rahapuhvrid on hotellidel koroonakriisis kokku kuivanud.
USA aktsiaturud kerkisid, Nasdaq sai kirja uhke tõusunädala
USA aktsiaturud jätkasid reedel kerkimist ja ligi protsendi edenenud Nasdaqi liitindeks sai kirja mitme kuu parima tõusunädala.
USA aktsiaturud jätkasid reedel kerkimist ja ligi protsendi edenenud Nasdaqi liitindeks sai kirja mitme kuu parima tõusunädala.
Reaalajas börsiinfo
Lillemüüja laseb pikalt tegutsenud äri pankrotti: pole enam mõtet
Varem Viru lilleturul kioskit pidanud lillede jaemüügiga tegelev Kaeralill koondas töötajad ja läheb pankrotti.
Varem Viru lilleturul kioskit pidanud lillede jaemüügiga tegelev Kaeralill koondas töötajad ja läheb pankrotti.
Madis Müller: juht saavutab tulemusi läbi teiste inimeste "Juhi juttude" intervjuu!
Eesti Panga presidendi Madis Mülleri tippjuhiks saamise tee on olnud ebatraditsiooniline. Enne asepresidendiks saamist polnud ta varem olnud ühegi inimese administratiivne juht ega ülemus.
Eesti Panga presidendi Madis Mülleri tippjuhiks saamise tee on olnud ebatraditsiooniline. Enne asepresidendiks saamist polnud ta varem olnud ühegi inimese administratiivne juht ega ülemus.
“Äripäev eetris”: Scholz tegi end tankidega veiderdamisega lolliks
Pikk venitamine ukrainlastele tankide lubamisel on teinud lolliks eelkõige Saksa liidukantsleri Olaf Scholzi enese, kuid sakslaste suhtes on tekkinud skepsis, kas nende peale saab üldse loota, leidsid ajakirjanikud saates “Äripäev eetris”.
Pikk venitamine ukrainlastele tankide lubamisel on teinud lolliks eelkõige Saksa liidukantsleri Olaf Scholzi enese, kuid sakslaste suhtes on tekkinud skepsis, kas nende peale saab üldse loota, leidsid ajakirjanikud saates “Äripäev eetris”.
Tähelepanu Lätis liigeldes: naaberriik paneb püsti keskmise kiiruse kaamerad
Läti paneb parasjagu püsti esimesi keskmise kiiruse kaameraid, mis hakkavad trahve tegema märtsis, kirjutas Läti rahvusringhääling.
Läti paneb parasjagu püsti esimesi keskmise kiiruse kaameraid, mis hakkavad trahve tegema märtsis, kirjutas Läti rahvusringhääling.

Olulisemad uudised

Selgusid Eesti parimad iduettevõtted ja asutajad
Täna õhtul selgusid Eesti Startup Auhindade saajad, kes on möödunud aasta maailmamuutvad ja edukad iduettevõtted, investorid ning Eesti idusektori arengusse panustanud tegijad, teatasid LIFT99 ja Eesti Asutajate Selts.
Täna õhtul selgusid Eesti Startup Auhindade saajad, kes on möödunud aasta maailmamuutvad ja edukad iduettevõtted, investorid ning Eesti idusektori arengusse panustanud tegijad, teatasid LIFT99 ja Eesti Asutajate Selts.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.