Uudised
Ainult tellijale

Coop Panga ühe omaniku suurarendus sattus küsimärgi alla

Ilmatsalu paisjärv. Coop Panga üks omanik Andres Sonn ja tema äripartner Indrek Hallas tahavad Ilmatsalu küla endiste kalatiikide asemele teha 45 hektari suuruse tehisjärve ning küla tiikide juurde ka 18 rajaga golfiväljaku, kuid plaani tabasid tagasilöögid.  Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees / Scanpix

Andres Sonn ja Indrek Hallas tahtsid rajada Tartu lähistele Ilmatsalu külla suurejoonelist arendust, kuid selleks vajaliku detailplaneeringu valmimine on takerdunud.

Sonni ja Hallase ettevõte Ilmatsalu Kala planeerib Ilmatsalu küla kalatiikide asemele tehisjärve, golfiväljakut, elamuala, sadamat ja puhkeala, mis kõik kokku võtaksid ruumi sama palju kui 240 jalgpalliväljakut.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum