Äripäev • 28. november 2019 kell 8:47
Uudised
Ainult tellijale

Eesti Post panustab esmatasandi palgatõusu üle poole miljoni euro

Eesti Posti juhatuse liikme Kaida Kauleri hinnangul ei tohi postiljonide palgalt kokku hoida.   Foto: Raul Mee

Eesti Post, Eesti Side- ja Teenindustöötajate Ametiühing (ESTAL) ning Eesti Transporditöötajate Ametiühing (ETTA) sõlmisid kokkuleppe, mille kohaselt tõuseb 2020. aastal ligikaudu 1000 esmatasandi töötaja töötasu. Põhitöötasu miinimum tõuseb kuni 12 protsenti ning keskmiselt 6,2 protsenti.

Eesti Posti juhatuse liikme Kaida Kauleri sõnul on esmatasandi töötajate konkurentsivõimeline palk ettevõtte jaoks väga oluline, mistõttu lisatakse tuleval aastal nende töötajate palgafondi üle poole miljoni euro.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum