Jaanus Vogelberg • 5. november 2019 kell 13:21
Uudised
Ainult tellijale

Eesti Posti hinnatõusu vastu võidelnud riigikogulasel on oma huvi mängus

Riigikogu rahanduskomisjoni esimees Aivar Kokk   Foto: Raul Mee

Riigikogu rahanduskomisjoni esimees Aivar Kokk võttis möödunud kuul aktiivse rolli ajalehtede kojukande probleemidega tegelemisel, korraldades Meediaettevõtete Liidu palvel ümarlaua, kus arutati võimaliku Eesti Posti ja Express Posti ühisfirma loomist. Kokale endale kuulub aga suurosalus ASis Seitung, mis annab välja Jõgeva maakonnalehte Vooremaa.

14. oktoobril andis Kokk meediale teada, et korraldab kojukande probleemide teemal 23. oktoobril ümarlaua. "Täna saime Eesti Meediaettevõtete Liidu avaliku pöördumise valitsuse, riigikogu rahanduskomisjoni ja Eesti Posti poole, milles soovitakse leida pikaajaline lahendus kojukandeteenuse probleemidele,“ ütles ta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum