Aivar Hundimägi • 22. veebruar kell 14:00
Uudised
Ainult tellijale

Riigikohus tõmbas skeemitajate ümber silmust koomale

Eelmisel aastal tegi riigikohus äriõiguse valdkonnas kuus märgilist lahendit, mis muudavad ettevõtlustulude ning muude varade väljaviimise juriidilise isiku alt keerulisemaks ning kaitsevad väikeosanike ja võlausaldajate huve senisest suuremal määral.

Eelmisel aastal tegi riigikohus äriõiguse valdkonnas kuus märgilist lahendit.  Foto: Andras Kralla/Äripäev

Täna on äriõiguse valdkond küllaltki keeruline ning Äripäeva raadio saates „Triniti Eetris“ osalenud ekspertide sõnul püüabki riigikohus oma lahenditega seadusandja poolt jäänud auke täita. „Kui majandusel läheb hästi, on ettevõtetes palju jaotamata kasumit, mille üle võivad osanikel vaidlused tekkida,“ kirjeldas advokaat Eli Täpp probleemi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum