Anari Hagel • 27. märts kell 14:11
Uudised
Ainult tellijale

Eesti sai esimese puutevaba ärihoone

Hoones töötavad inimesed saavad jalutada kontorisse, andes ustele ja liftile käsklusi nutitelefoni abil.  Foto: Navigaatori ärimaja

Täna toimunud kinnisvaratehnoloogia teemalisel rahvusvahelisel veebiseminaril tutvustati Eesti esimest puutevaba ärihoonet.

Eesti tehnoloogia idufirma Ninja Solutions töötas välja biomeetriliselt juhitava kontaktivaba süsteemi koostöös USS Securityga ning muutis Navigaatori ärimaja puutevabaks. Hoones töötavad inimesed saavad jalutada kontorisse, puutumata ukselinke või liftinuppe, andes ustele ja liftile käsklusi isikliku nutitelefoni abil. Hoone kasutamine puutevabalt eeldab rentnikult hoone halduriga ühendust võtmist ja teenuse käivitamist.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum