Nooremaid ettevõtjaid häirib vanemate jutt kärpimisest ja koondamisest

Tööstusettevõtet Estanc juhib noorema põlvkonna juht Mihkel Tammo, kes pole varem ühtegi majanduskriisi üle elanud. Tammo arvates on viimastel päevadel meedias domineerinud eelmise põlvkonna ettevõtjate arvamused, millega maalitakse ette kõige mustem pilt, kutsutakse kohe kärpima ja koondama.  Foto: Andras Kralla

Majanduskriisides kogenud vanema põlvkonna ettevõtjad näevad musta stsenaariumit ja kutsuvad kiiresti palku kärpima ja koondama, kuid nooremad ettevõtjad on sellest suhtumisest häiritud.

Suurettevõtja Jüri Käo hinnangul oleks kõigi ettevõtjate praegu suurim viga loota, et saabunud majanduskriis on lühiajaline. Kes praegu ei kärbi, võib tema hinnangul olla suvel täiesti käpuli, sest meie majandust ootab ees terve aasta pikkune selge jõuline langus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum