Uudised
Ainult tellijale

Helme välistööjõust: see pidu lõpeb ära!

EKRE esimees ja siseminister Mart Helme leiab, et ettevõtjad on välistööjõu palkamisel valinud lihtsama tee, mis ei ole jätkusuutlik.  Foto: Liis Treimann

"Ma ütleks ettevõtjatele, et kas nad on kindlad, et poole aasta pärast on üldse nende toodangule nii palju nõudlust. Võib-olla peate kokku tõmbama ja need samad keevitajad, kelle järgi praegu karjute, lahti laskma?" ütles siseminister Mart Helme.

Äripäev kirjutas reedel suures loos, kuidas Eesti ettevõtjad ei saa välistööjõudu sisse tuua, kuid eestlased neile tööle minna ei taha. Praeguste poliitiliste otsuste tõttu paistab näiteks maasikakasvataja Gunnar Tärni tulevik nii tume, et ta kahetseb oma otsust hääletada EKRE poolt. "Ma ei taha enam ühtegi kaabuga poliitikut näha ka mitte," ütles ta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum