Kristjan Kurg • 17. veebruar kell 4:00
Uudised
Ainult tellijale

Pühaste ostis tüki Naiivist ning himustab teisigi Tartu õllekraane

Pühaste Pruulikoja omanik Üllar Kaljurand ütles, et kui praegu ettevõtjal raha on, tasub otsida kohta, kuhu investeerida.  Foto: Margus Ansu / Eesti Meedia / Scanpix

„Me liigume jämedalt öeldes sinna, mida teevad Saku ja A. Le Coq ehk võtame kõik kraaniõllekohad endale,“ põhjendas Pühaste Pruulikoja omanik Üllar Kaljurand, miks õllepruulijast on värskelt saanud Tartu baariomanik.

Kaljurand ostis aasta alguses Naiivi baari haldava Hansolo OÜ osalusest eraisikuna 20 protsenti ning Pühaste Pruulikoja kaudu 13,33 protsenti. Naiivil läheb raskelt ning Kaljuranna sõnul on just praegu turul sellisteks tehinguteks väga hea aeg.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum