Koit Brinkmann • 5. märts kell 4:00
Uudised
Ainult tellijale

IRL-i majaskandaali keskmes olnud ärimehed jagelevad kohtus raha üle

Varem IRL-ile kuulunud maja Wismari ja Toompuiestee tänavate nurgal.  Foto: Liis Treimann

IRL-ile suure summa raha maksmine, FSB uurimine, Prantsuse villa ning rahapesukahtlused – 30-aastase ajalooga Eesti firma omanike seikluslikku ellu kuuluvad praegu omavahelised erinevad kohtuvaidlused.

„Mis partei see oligi? Mäletan, et seinal rippus foto Mart Laari ja Rooma paavstiga, kui me käisime maja vaatamas,“ meenutab Vjatšeslav Mangus, üks Magnon OÜ omanikke, kelle pika seiklusliku ajalooga firma rahaasju klatitakse erinevates kohtutes - nii Eestis kui Prantsusmaal. Firma tühjakskantimise ja maksmata võlgade süüdistuste kõrval kuulub Magnoni CV-sse ka iseäralik juhtum katsega osta praeguse Isamaa erakonna maja.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum